Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Den Bosch

Top 10 prachtige hotelletjes in Den Bosch

Bezienswaardigheden in Den Bosch


Zeg je Den Bosch (ook wel bekend als 's-Hertogenbosch) dan zeg je Jheronimus Bosch. De schilder die ruim 500 jaar geleden hier leefde heeft voor altijd de stad op de kaart gezet dankzij zijn unieke schilderkunsten. Je kan zijn werken in musea bewonderen maar ook wanneer je door de straten van de stad loopt leven de merkwaardige visoenen van Jheronimus Bosch voort. Den Bosch is tegenwoordig een ontzettend sfeervolle stad waar je al wandelend langs de grachten kan neerstrijken bij een café om op je gemak een Bossche bol kan eten en het gevoel van de stad tot je kan nemen.

Locatie van de hotels in Den Bosch


Zoek naar meer hotels in Den Bosch


1. Boutique Hotel De Blauwe Pauw

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €90 per nacht

Het charmante Boutique Hotel De Blauwe Pauw ligt op anderhalve kilometer van het centraal station van Den Bosch. In de stad vind je bezienswaardigheden zoals de Sint-Janskathedraal, het Noordbrabants Museum en De Wonderlijke Klim. De kamers van Boutique Hotel De Blauwe Pauw zijn mooi ingericht met antiek meubilair, zachte bedden en een eigen moderne badkamer. In de ochtend kan je je dag beginnen met een vers bereid Amerikaans ontbijt. 's Middags kan je een kopje koffie of thee drinken in de tuin bij het hotel. In de stad vind je allerlei leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

2. Hotel 't Keershuys

Den Bosch tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €119 per nacht

Hotel 't Keershuys is een bijzonder sfeervolle locatie in het centrum van Den Bosch. Op 300 meter vind je het centraal station van de stad en op 250 meter het marktplein. Andere bezienswaardigheden in Den Bosch zijn het Jheronimus Bosch kunst centrum, natuurgebied de Bossche Boek en de Korte Putstraat. Alle kamers van Hotel 't Keershuys hebben een elegant interieur met intiem gebruik van licht. Elk heeft zijn eigen badkamer en zitgedeelte. 's Ochtends heb je de keuze uit verschillende ontbijtopties zoals continentaal of Amerikaans. Het restaurant van Hotel 't Keerhuys serveert heerlijke à-la-carte gerechten.

meer info

3. Boutique Hotel Nieuw Uilenburg

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €95 per nacht

Boutique Hotel Nieuw Uilenburg is een recentelijk geopende accommodatie in het centrum van Den Bosch. Op 300 meter vind je het centraal station. Je hebt in de stad bezienswaardigheden zoals Autotron, de Sint-Janstoren, Natuurgebied De Moerputten en Het Zwanenbroedershuis. Boutique Hotel Nieuw Uilenburg heeft kamers met smaakvolle moderne meubels. Elk heeft een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Vlakbij de accommodatie vind je diverse cafes, barretjes en restaurants waar je voor elk moment van de dag gezellig kan eten en drinken.

meer info

4. Uylenhof Hotel

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €154 per nacht

Het Uylenhof Hotel heeft een centrale ligging in Den Bosch. In een kleine 10 minuutjes wandel je zo naar het centraal station. Je hebt in de stad bezienswaardigheden zoals de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch, Museum Slager, het Groot Tuighuis en de Drakenfontein. De kamers van Uylenhof Hotel zijn ruim en sierlijk ingericht met vele kunstzinnige en authentieke elementen. Elk hebben een eigen badkamer en sommige een kitchenette en zitgedeelte. Je kan in de ochtend een lekker ontbijt op bed bestellen. In het centrum van de stad vind je vele leuke cafés, restaurants en barretjes waar je lekker kan eten en drinken.

meer info

5. Bossche Suites Stationsweg

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €158 per nacht

Bij de Bossche Suites Stationsweg ben je in het hart van Den Bosch. Op slechts 100 meter vind je het centraal station. Je hebt in de stad bezienswaardigheden zoals de Jeroen Bosch Tuin, het Bossche Kwartier, het Oeteldonks Gemintemuzejum en het standbeeld van Jheronimus Bosch. Bossche Suites Stationsweg heeft sfeervolle kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Elke ochtend kan je je dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. In de buurt vind je allerlei leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

6. Bossche Suites

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €158 per nacht

De Bossche Suites biedt elegant onderkomen in het centrum van de stad. Je vindt het centraal station op 700 meter afstand. De Dommel Golfclub vind je op 7 kilometer afstand. In de stad heb je bezienswaardigheden zoals de Sint-Janskathedraal, het Noordbrabants Museum en het Jheronimus Bosch kunst centrum. Alle kamers van Bossche Suites zijn elegant ingericht met een eigen badkamer en een zitgedeelte met openhaard waar je romantisch kan bijkomen. Je kan in de ochtend een smakelijk ontbijtje op bed reserveren. In de stad vind je ook vele eet- en drinkgelegenheden.

meer info

7. B&B Westwal

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €94 per nacht

B&B Westwal is een gezellig verblijf in de stad. Het centraal station ligt op 600 meter afstand. Je wandelt zo naar bezienswaardigheden zoals de Bossche Markt, het Stedelijk Museum, de Wonderlijke Klim en de Korte Putstraat. De kamers van B&B Westwal hebben een warm en kunstzinnige aankleding. Allemaal hebben ze een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtje. In het centrum vind je allerlei verschillende restaurantjes, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

8. B&B Achter de Kan

Den Bosch tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €80 per nacht

B&B Achter de Kan is een moderne accommodatie in de buurt van de Dommel. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals de Sint-Janstoren, Natuurgebied De Moerputten, Het Zwanenbroedershuis en de Paleisbrug. B&B Achter de Kan heeft moderne kamers met opvallende kunstvoorwerpen en een eigen badkamer. 's Ochtends heb je een ruime keuze aan ontbijtmogelijkheden. Op 200 meter vind je de dichtstbijzijnde restaurantjes, cafés en barretjes. Je kan ook in de middag bijkomen op het terras met een kopje koffie of thee.

meer info

9. Sense Hotel

Den Bosch tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €80 per nacht

Sense Hotel is een sfeervol onderkomen in Den Bosch. In ongeveer 20 minuutjes tijd wandel je naar het centraal station. De stad heeft vele bezienswaardigheden zoals Museum Slager, het Groot Tuighuis, de Drakenfontein en Zuiderpark Den Bosch. Alle kamers van Sense Hotel hebben een comfortabele inrichting en een eigen badkamer. Je kan in de ochtend je dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Het fraaie restaurant van Sense Hotel serveert in de avond verrukkelijke Franse en andere internationale specialiteiten. Na afloop kan je een verfrissend drankje aan de bar nuttigen.

meer info

10. De KASerne

Den Bosch tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €99 per nacht

De KASerne zit in een gerenoveerde kazerne. Je hebt in de stad bezienswaardigheden zoals het Bossche Kwartier, de Brabanthallen 's-Hertogenbosch, het Stedelijk Museum en de Bossche Markt. De KASerne heeft een aangename kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle moderne gemakken voorzien. 's Ochtends kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. Het restaurant van De KASerne serveert een ontzettend breed scala aan internationale en nationale gerechten. Voor heerlijk eten hoef je niet ergens anders te kijken maar dat mag natuurlijk wel.

meer info