Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Haarlem

Top 10 prachtige hotelletjes in Haarlem

Bezienswaardigheden in Haarlem


Haarlem is een historische stad in de buurt van Amsterdam. Het heeft op sommige plekken nog een middeleeuwse uitstraling, met de hobbelige stenen straatjes en hofjes. Een klein stukje buiten de stad heb je het mooie natuurpark Zuid-Kenemerland en daarachter de diverse stranden, waaronder het populaire Bloemendaal aan zee.

Locatie van de hotels in Haarlem


Zoek naar meer hotels in Haarlem


1. Brasss Hotel Suites

Haarlem

Brasss Hotel Suites is een chique hotel gevestigd in het centrum van Haarlem, op 1 kilometer van het treinstation. De stad heeft diverse bezienswaardigheden waaronder het Frans Hals Museum, de Grote Markt en de koepelgevangenis. Naast de stad heb je het natuurpark Zuid-Kennemerland waar je ideaal kan wandelen en fietsen. De 10 kamers van Brass Hotel Suites hebben een modern interieur en een extra grote badkamer met regendouche. Sommige kamers hebben ook een bubbelbad. Elke ochtend wordt er een heerlijk vers ontbijt geserveerd in de comfort van je eigen suite.

meer info

2. Haarlem Hotelsuites

Haarlem

Haarlem Hotelsuites is een fijn onderkomen in het centrum van Haarlem. In de buurt zijn er gemakkelijke openbaarvervoer aansluitingen naar andere steden en de luchthaven Schiphol. De stad heeft diverse bezienswaardigheden waaronder het Teylers museum, de Amsterdamse Poort en het Haarlemmerhout Stadspark. Je bent ook zo in het natuurpark naast de stad, Zuid-Kennemerland. De 4 suites van Haarlem Hotelsuites zijn ruim, comfortabel en stijlvol ingericht. Ze hebben allemaal een eigen badkamer. In de nabije omgeving rondom het hotel zijn er volop leuke restaurantjes en cafés waar je heerlijk kan eten en drinken.

meer info

3. Hotel Lion D'Or

Haarlem

Hotel Lion D'Or is een klassieke stadshotel is gevestigd in de binnenstad van Haarlem. Je loopt vanaf het hotel zo naar de Grote Markt met de Sint-Bavokerk en op ongeveer 300 meter vind je het centraal station. Op 10 minuten lopen vind je het Frans Hals en Teylers museum. Een stukje buiten de stad heb je onder anderen het natuurpark Zuid-Kennemerland en het strand Bloemendaal aan zee. De 34 kamers van Hotel Lion D'Or zijn comfortabel ingericht, hebben een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je goed beginnen door aan te schuiven bij het lekkere ontbijtbuffet.

meer info

4. Park 43

Haarlem

Park 43 is een aangenaam Pension in de leuke stad Haarlem. De stad heeft diverse bezienswaardigheden waaronder de Sint-Bavo kerk, het Frans Hals museum en de Grote Markt. Daarnaast is de stad perfect voor fietsen en wandelen. Bij het pension zijn daarom ook gemakkelijk fietsen te huren. De 2 kamers van Park 43 zijn warm en comfortabel, hebben een eigen badkamer, een zithoek en zijn van alle gemakken voorzien. Op het terras of in de patio kan je gezellig bijkomen met een kopje koffie of thee.

meer info

5. Appartement Central 18

Haarlem

Appartement Central 18 is een appartement in het centrum van Haarlem. Het is gevestigd op 200 meter van de Hallen. Er zijn op loopafstand ook diverse musea zoals het Frans Hals en Teylers te vinden. Daarnaast ben je zo op het strand Bloemendaal aan Zee en wandel je zo door het natuurpark Zuid-kennemerland. Appartement Central 18 heeft ruimte voor 4 personen, heeft een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. In de buurt rondom het hotel vind je ook volop leuke restaurantjes, cafés en bars waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

6. Where Els Next Door

Haarlem

Where Els Next Door is een leuk bed & breakfast in het centrum van Haarlem. Het is gevestigd op 600 meter van het centraal station. In de stad vind je diverse bezienswaardigheden met onder anderen de Ruïne van Brederode, de verschillende Molens en de Koepelgevangenis. Met een kwartiertje rijden ben je ook zo in Amsterdam. De comfortabele kamer van Where Els Next Door heeft een patio met uitzicht op de tuin, een knusse woonkamer, een eigen badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd met lokale producten van de markt.

meer info

7. L'Anders

Haarlem

L'Anders is een gezellig bed & breakfast op de Grote Markt, dichterbij Haarlem kan je haast niet komen. Het is ideaal om al wandelend door de stad te trekken langs diverse bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de Sint-Bavo kerk, museum Het Dolhuys, de Amsterdamse Poort en de Koepelgevangenis. Naast de stad heb je ook de stranden van Zandvoort en Bloemendaal aan zee. De 4 kamers van L'Anders zijn comfortabel ingericht, hebben een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend wordt je verwend met een uitgebreid continentaal ontbijt in de gemeenschappelijke eetzaal.

meer info

8. De Witte Olyphant

Haarlem

De Witte Olyphant is een fraai appartement in een gebouw dat dateert uit de 15e eeuw met een uitzicht over de rivier de Spaarne. Op 100 meter vind je het Teylers en Frans Hals museum, op 300 meter de Grote Markt en het is ongeveer een kwartier lopen naar het treinstation van Haarlem. Het appartement is geschikt voor 2 personen, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en is van alle gemakken voorzien. In de buurt vind je meerdere leuke restaurantjes, cafés en bars waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

9. Bed & Breakfast Hotel Malts

Haarlem

Bed & Breakfast Hotel Malts is gevestigd bij de populaire winkelstraten in het centrum van Haarlem. Het heeft een prachtige voorgevel en het gebouw heeft een historische achtergrond. Je hebt in de stad diverse musea en andere historische architectuur. De stranden van de Noordzee en het natuurpark Zuid-Kennemerland zijn snel en gemakkelijk te bereiken. De 12 kamers van B&B Hotel Malts zijn een mix van authenticiteit en modern. Ze hebben allemaal een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend wordt er een lekker typisch Nederlands ontbijt geserveerd.

meer info

10. Suites and Apartments Mya

Haarlem

Suites and Apartments Mya biedt fijne appartementen in de leuke stad Haarlem. Het ligt op ongeveer 1 kilometer van het centraal station. Er zijn diverse bezienswaardigheden in de stad te vinden waaronder het Corrie Ten Boom huis, de Grote markt, de Sint Bavo kerk en buiten de stad het mooie natuurpark Zuid-Kennemerland. De appartementen zijn ingericht met comfortabel meubilair, een badkamer, zithoek, patio en keuken. Ook kan je lekker zitten in de tuin van Suites And Apartments Mya. Rondom de accommodatie zijn er genoeg restaurants, cafés en bars waar je lekker kan eten en drinken.

meer info