Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Middelburg

Top 10 prachtige hotelletjes in het Zeeuwse Middelburg

Bezienswaardigheden in Middelburg


Middelburg is een stad in de provincie Zeeland. De stad wordt gekenmerkt door de strategische bouw van het centrum. Het is als een soort van burcht gebouwd waardoor het lastig was voor aanvallers om de stad te veroveren. Over de eeuwen heen waren dit Fransen, Engelsen, Spanjaarden en Duitsers die de stad in verschillende perioden in hun bezit hebben gehad. Uiteindelijk wist de stad weer onderdeel van Nederland te worden en is het net zoals Vlissingen een belangrijke stad voor Zeeland. Langs de stad stroomt het Kanaal door Walcheren dat uitloopt bij Vlissingen en de zee.

Locatie van de hotels in Middelburg


Zoek naar meer hotels in Middelburg


1. Logement 't Oude Bierhuys

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €77 per nacht

Logement 't Oude Bierhuys is gevestigd in het centrum van de stad. Je vindt op het 400 meter het Zeeuws Museum. Andere bezienswaardigheden zijn de Abdijtoren de Lange Jan, Galerie T, en Rijksmonument de Koepoort. Logement 't Oude Bierhuys heeft fijne kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. Je kan in de middag lunchen in het restaurant of een high tea doen. In het centrum vind je vele verschillende eet- en drinkgelegenheden.

meer info

2. Hotel de Sprenck

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €64 per nacht

Hotel de Sprenck is een prachtig hotel dat een stukje buiten het centrum van Middelburg ligt. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals het Zeeuws Archief, Stichting Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen en de Graanbeurs Middelburg. De kamers van Hotel de Sprenck zijn beeldig ingericht met diverse kunstwerken en moderne meubels. Allemaal beschikken ze over een eigen badkamer. Elke ochtend begin je de dag met een smakelijk continentaal ontbijt. In het centrum van Middelburg vind je verschillende restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

3. B&B Parijs aan de Kaai

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €86 per nacht

B&B Parijs aan de Kaai vind je in het centrum van Middelburg. Je kan door de omgeving mooie wandelingen maken, fietstochten en je vindt in de buurt ook een golf club. Naast de bezienswaardigheden in de stad vind je op 7 kilometer ook het muZEEum, het Arsenaal en CineCity Vlissingen. B&B Parijs aan de Kaai heeft sfeervolle kamers met een mix van antiek en modern meubilair. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Op 300 meter vind je de dichtstbijzijnde restaurants, cafés en barretjes.

meer info

4. Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €88 per nacht

Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel is een sfeervolle accommodatie met een centrale ligging in Middelburg. Je wandelt zo richting het Zeeuws Museum en het Stadhuis. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn het Rijksmonument de Koepoort, het Zeeuws Archief en Rijksmonument Vismarkt Middelburg. Bed & Breakfast Adrichem en Scherpenseel heeft aangename kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een smakelijk ontbijt. Rondom de accommodatie vind je diverse eet- en drinkgelegenheden.

meer info

5. B&B De Kloostertuin

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €112 per nacht

B&B De Kloostertuin ligt in het centrum van de stad. Het centraal station van Middelburg vind je op 900 meter. Je kan in de omgeving fietsen, wandelen, golfen en andere buitenactiviteiten ondernemen. In de buurt vind je musea, monumenten en andere bezienswaardigheden. B&B De Kloostertuin heeft moderne kamers met een strak wit interieur. Elk heeft een eigen badkamer en koffiefaciliteiten. In de ochtend kan je een heerlijk ontbijt op bed krijgen. De stad heeft diverse restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

6. B&B 't Poorthuys

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €76 per nacht

B&B 't Poorthuys zit in een voormalige dokterspraktijk in het centrum van Middelburg. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals het Zeeuws Museum, de grote markt, de Oostkerk, en Stichting Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen. De kamers van B&B 't Poorthuys zijn sfeervol ingericht, hebben een zithoek en een eigen badkamer. 's Ochtends begin je de dag met een lekker ontbijt. In de tuin van de accommodatie kan je ontspannen met een kopje koffie of thee. Het centrum heeft verschillende restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond kan neerstrijken.

meer info

7. De Slapende Leeuw

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €85 per nacht

De Slapende Leeuw is een gemoedelijke bed & breakfast in de stad. In Zeeland kan je mooie wandelingen, fietstochten en andere activiteiten ondernemen. Op een paar kilometer vind je de kust waar je kan zonnen, zwemmen en varen op zee. De Slapende Leeuw heeft comfortabele kamers met ruime bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. De ochtend begin je met een heerlijk ontbijt op bed. In het centrum van Middelburg vind je allerlei leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

8. Loskade 45

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €90 per nacht

Het moderne Loskade 45 hotel ligt aan de rivier die door Middelburg stroomt. Vanaf de accommodatie heb je een mooi uitzicht over het water en de boten die hier overheen varen. Je wandelt zo richting bezienswaardigheden zoals het Zeeuws Museum, Galerie T, en de Abdijtoren de Lange Jan. Loskade 45 heeft modern ingerichte kamers met ruime bedden, een eigen badkamer en andere gemakken. In de ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. Het restaurant van Loskade 45 serveert in de avond verrukkelijke Nederlandse en Europese gerechten.

meer info

9. Hotel Le Beau Rivage

Middelburg tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €85 per nacht

Hotel Le Beau Rivage ligt in het centrum van Middelburg. Door de omgeving kan je mooie wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op een paar kilometer vind je Vlissingen en de kust van zeeland waar je kan genieten van het strand en de zee. Hotel Le Beau Rivage heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Op 100 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en verderop in de stad vind je nog meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info

10. Abdeelboom B and B

Middelburg tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €80 per nacht

Het Abdeelboom B and B ligt vlak naast het fraaie Zeeuws Museum. Op 800 meter vind je het centraal station van de stad. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals de Oostkerk, de Graanbeurs, het Zeeuws Archief en Rijksmonument Vismarkt Middelburg. Abeelboom B and B heeft fijne kamers met zachte bedden, een eigen badkamer met douche en/of bed en andere voorzieningen. In de ochtend kan je genieten van een smakelijk continentaal ontbijtje. Het centrum van Middelburg heeft diverse restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info